top of page
ss.jpg
LOGO PFC.png

MEILLAND JARDIN & PARFUM ROSES

„Parfum Flower Company este foarte mandra ca are colectia Meilland Jardin & Parfum disponibila pentru florarii din întreaga lume.

O selectie de 14 trandafiri uimitori si extrem parfumati de la casa Meilland poate fi gasita în portofoliul nostru."

 

„Trandafirii parfumati de la Meilland provin din Franta si au diferite forme. Cel mai cunoscut este trandafirul  „Yves Piaget” asemanator unui bujor. Un trandafir roz cu un miros fructat foarte puternic. ”

 

„Meilland a dezvoltat o adevarata selectie de trandafiri de lux prin colectia Jardin & Parfum. Trandafirii lor au un aspect desavarsit si  mirosuri exceptionale care sunt folosite si in parfumurile casei Dior . ”

Yves Piaget BOX.jpg
LOGO PFC.png

DAVID AUSTIN ROSES

David Austin Eugenie BOX.jpg

„Colectia de trandafiri David Austin este dedicata crearii de trandafiri frumosi si aromatizati care sa va ajute sa sarbatoriti evenimentul important.

 

„David Austin a început cu o viziune la sfârsitul anilor 1940, cu scopul de a crea un trandafir mai frumos. Initial, a lucrat la crearea de soiuri de trandafiri pentru gradina. Inspirat de aprecierea acestei lucrari, el si-a propus sa creeze un trandafir frumos parfumat pentru a fi folosit în casa si pentru ocazii speciale. "

 

„Astazi exista optsprezece soiuri de lux glorioase din care sa alegi. Toti trandafirii din colectia de trandafiri David Austin au un stil unic care îi diferentiaza de ceilalti trandafiri. ”

LOGO PFC.png
bottom of page