top of page

"Misiunea noastra este sa fim cei mai buni in aprovizionarea cu cei mai frumosi trandafiri din lume si de a-i sprijini pe designerii floristi sa depaseasca asteptarile clientilor."

AW Collection
LOGO PFC.png

Fiecare experienta este de nepretuit

Va oferim o experienta, o calatorie a parfumului cu trandafiri englezesti de gradina David Austin si trandafiri de gradina parfumati Meilland Jardin & Parfum precum si alte soiuri de trandafiri de gradina  parfumati. Acesti trandafiri le permit floristilor sa depaseasca dorintele clientilor.

Parfum Flower Romania.jpg
Screenshot 2020-02-22 at 15.35.35 copy.j
LOGO PFC.png

Bucurati-va de calatorie la fel de mult ca si de destinatie

 Pentru a oferi floristilor si designerilor florali o legatura cat mai stransa nu numai cu sursa de trandafiri, in aceasta calatorie ne conectam si partenerii nostri . Împreuna oferim o calatorie a parfumului. De la ferme direct la magazinul de flori sau locația evenimentului. Facem acest lucru cel mai bine posibil pentru a oferi tuturor cei mai buni trandafiri si in cele mai bune conditii.

LOGO PFC.png

Cele mai importante lucruri sunt conexiunile pe care le faceti

Avem un vis sa avem trandafirii la îndemâna fiecarei florarii din Europa. Aici începem sa construim parteneriate in logistica, dar si în disponibilitate. Pentru ca trandafirii sa fie disponibili nu numai online pe comanda, ci si prezenti fizic în florarii. În acest sens, cautam colaborare in calatoria mirosului.

Screenshot 2020-02-22 at 16.16.31 copy.j
bottom of page