top of page

About

LOGO PFC.png

Misiunea noastra este sa fim cei mai buni in aprovizionarea cu cei mai frumosi trandafiri din lume si de a-i sprijini pe designerii floristi sa depaseasca asteptarile clientilor.

 

…..promisiunea unei placeri peste asteptari poate fi gasita in cele mai bune florarii ale celor mai buni designeri floristi.

winifred-smelling-rose-close-2500-ogfq7c

Fiecare experienta este de nepretuit.

Noi va oferim o experienta. O calatorie a parfumului prin trandafirii englezesti de la David Austin si cei frantuzesti de la Meilland Jardin & Parfum impreuna cu multe alte varietati de trandafiri parfumati. Acesti trandafiri speciali le permit floristilor sa depaseasca dorintele clientilor.

still-ruiken-in-winkel-2000-ogfq7cdn98lz

Iubiti calatoria cat si destinatia.

 

Ne conectăm. Pentru a oferi floriștilor și designerilor florali o legătură. Nu numai cu sursa trandafirilor. În călătorie ne conectăm și partenerii noștri angro. Împreună oferim călătoria mirosului. De la ferme direct la magazinul de flori sau locația evenimentului. Facem acest lucru cel mai bine posibil. Pentru a oferi tuturor celor mai buni trandafiri. În cele mai bune condiții.

packing-of-scented-roses-at-tambuzi-2500

Cele mai importante lucruri sunt conexiunile pe care le faceți

Avem un vis să avem trandafirii la îndemâna fiecărei florării din Europa. Aici începem să construim parteneriate. În logistică, dar și în disponibilitate. Pentru ca trandafirii să fie disponibili nu numai online în magazinele de internet, ci și prezenți fizic . În acest sens, căutăm colaborarea.

bottom of page